Sektorer
Produkter

Belysning och elektronik

Mappar och provlådor för belysnings- och elektroniksektorn

På Mytplast är vi specialiserade på design och tillverkning av kundanpassade prover och mappar för belysnings- och elektroniksektorn. Vår 40-åriga erfarenhet inom belysnings- och elektroniksektorn ger oss omfattande kunskap om egenskaperna hos de material som ska visas och de behov och användningsområden som yrkesverksamma inom sektorn ger provpresentationen och montrarna. Vi lyssnar på varje kund för att kunna anpassa oss till 100 % och erbjuda en lösning för provpresentation som är lämplig och skräddarsydd för alla varumärken inom belysnings- och elektroniksektorn.

Belysning och elektronik

Om du inte hittar din produkt i detta avsnitt av, kontakta våra tekniker för en skräddarsydd / individuel lösning

VARFÖR MYTPLAST?

Mer än 40 ars erfarenhet
Randig

MER ÄN 40 ÅRS ERFARENHET

ISO kvalitetscertifikat
Randig

ISO KVALITETSCERTIFIKAT

Hallbarhets markning
Randig

HÅLLBARHETS MÂRKNING

Teknisk avdeling
Randig

TEKNISK AVDELING

100% skräddarsydda och individuella lösningar
Randig

100% SKRÄDDARSYDDA OCH INDIVIDUELLA LÖSNINGAR

Typer av kit och mappar för presentation av prover inom belysnings- och elektroniksektorn

Med mer än 40 års erfarenhet av presentation av produktprover har vi utvecklat specifika lösningar för belysnings- och elektroniksektorn. Vi designar och tillverkar kundanpassade lådor för presentation av prover för belysnings- och elektronikprodukter som kablar, glödlampor, komponenter, strömbrytare, uttag, larm, kontakter, kort etc. Från prover och lådor till mappar, fodral, förpackningar och olika presentationssystem, alla utformade så att du kan visa dina produkter på det mest imponerande sättet.

Vi är experter på olika presentationsformat: provböcker, presentationsaskar, individuella tändsticksaskar, provmappar, displayställ, provförpackningar, väskor, portföljer, färgkartor och finish, tredubbla provböcker, ringpärmar, kampanjkit ... Och mycket mer!

Vi har det perfekta alternativet för dig. Vi vet hur du ska visa upp din produkt.

Produkter som vi presenterar och material som vi använder i belysnings- och elektroniksektorn

De produkter och material inom belysning och elektronik som vi har mest erfarenhet av är kablage, lampor, komponenter, strömbrytare, uttag, larm, kontaktdon och kretskort. När det gäller belysnings- och elektroniksektorn är det viktigt att provet kan tas ut ur lådan, väskan eller displayen, för att prova det eller för att ta det till kundens hem så att de kan se hur det ser ut och hur det kan kombineras med andra dekorativa element i rummet. Mycket vanliga är provlådor av tändsticksaskstyp för strömbrytare, presentationslådor för uttag, färg- och ytbehandlingskartor etc.

I den här sektorn är det också mycket vanligt att använda presentationsboxar för prover som står upprätt som displayer i fysiska butiker eller presentationsboxar för prover av boktyp som främst används av yrkesverksamma inom sektorn.

Oavsett produkt vet vi hur den ska visas upp. Vi har lösningar tillverkade av olika material: fodrad kartong, stansad microflute-kartong, polypropylen, genomskinlig polypropylen, etc. Vi väljer de material som är bäst lämpade för varje enskilt fall för att garantera hållbarhet.

Fördelar med att använda presentationstavlor för belysnings- och elektroniksektorn

Användningen av exempelböcker inom belysnings- och elektroniksektorn har många fördelar, bland annat att företagets image förbättras. En personlig provbok med företagets produkter förstärker företagets image och ger mervärde.

Kunderna kan bekvämt visualisera i detalj variationen och egenskaperna hos belysnings- och elektronikprodukterna. Det är en fantastisk försäljningsresurs, särskilt när det gäller produkter och material för belysning och elektronik, eftersom kunderna kan se dem i butiken eller till och med på plats under byggnadsarbetet för att välja den som bäst passar deras behov.

Dessutom kan provböckerna anpassas genom att lägga till ytterligare information om proverna (material, priser, mått, typ av belysning, lumen, ljusets värme, tekniska specifikationer etc.), vilket gör det lättare för kunderna att klargöra alla sina tvivel.

En annan fördel med provböcker är naturligtvis att de skyddar produkterna mot eventuell förlust eller skada. Perfekt för de säljare inom belysnings- och elektroniksektorn som reser mycket. Dessutom kan vissa av våra provskåp, till exempel strömbrytare, pluggas in så att kunderna kan testa hur produkten fungerar.