Sektorer
Produkter

Kosmetika och läkemedel

Mappar och presentationsboxar för prover för kosmetik- och apotekssektorn

På Mytplast är vi specialiserade på design och tillverkning av personliga presentationsmappar för prover och mappar för kosmetik- och apotekssektorn. Vår 40-åriga erfarenhet inom kosmetik- och apotekssektorn har gett oss omfattande kunskaper om egenskaperna hos de material som ska visas och om de behov och användningsområden som yrkesverksamma inom sektorn ger provpresentationer och montrar. Vi lyssnar på varje kund för att kunna anpassa oss till 100 % och erbjuda en lämplig och skräddarsydd lösning för presentation av prover för alla varumärken inom kosmetik- och apotekssektorn.

Kosmetika och läkemedel

Om du inte hittar din produkt i detta avsnitt av, kontakta våra tekniker för en skräddarsydd / individuel lösning

VARFÖR MYTPLAST?

Mer än 40 ars erfarenhet
Randig

MER ÄN 40 ÅRS ERFARENHET

ISO kvalitetscertifikat
Randig

ISO KVALITETSCERTIFIKAT

Hallbarhets markning
Randig

HÅLLBARHETS MÂRKNING

Teknisk avdeling
Randig

TEKNISK AVDELING

100% skräddarsydda och individuella lösningar
Randig

100% SKRÄDDARSYDDA OCH INDIVIDUELLA LÖSNINGAR

Typer av kit och mappar för presentation av prover inom kosmetik- och apotekssektorn

Under våra mer än 40 års erfarenhet har vi utvecklat presentationslösningar för specifika produkter inom kosmetik- och läkemedelssektorn. Vi designar och tillverkar skräddarsydda provpresentationer för kosmetiska och farmaceutiska produkter som parfymer, krämer, smink, skönhetsprodukter, luftfräschare, flaskor, sprutor, flaskor etc. Från provpresentationskit och mappar till lådor, fodral, förpackningar och olika presentationssystem, alla utformade så att du kan visa dina produkter på det mest imponerande sättet.

Vi är experter på olika presentationsformat: presentationsväskor för prover, presentationslådor, presentationsväskor för prover, provlådor, provboxar, provlådor, provmappar, katalogmappar, böcker, displaymappar, provpaket, individuella provväskor, portföljer ... Och mer!

Vi har det perfekta alternativet för dig. Vi vet hur du ska visa upp din produkt.

Produkter vi presenterar och material vi använder i presentationsboxar för kosmetika- och apoteksprover

De produkter och material för kosmetika och apotek som vi har störst erfarenhet av är parfymer, krämer, smink, skönhetsprodukter, luftfräschare och flaskor.

Vi har olika produktpresentationssystem för kosmetik- och apotekssektorn som anpassar sig till behoven hos varje produkt. Vi tar till exempel hänsyn till hur känsliga de produkter som ska visas är, så när det gäller produkter som parfymer eller flaskor föreslår vi presentationsväskor för prover eller väskor med skum med hög densitet eller termoformade brickor.

Vi tar också hänsyn till hur lösningen ska användas och vem som ska använda den, och föreslår därför provlådor eller förpackningar för kampanjer, provlådor eller mappar för säljare som vill visa flera produkter av ett kosmetik- eller apoteksmärke för förskrivare eller enskilda provlådor för privat bruk (när det gäller att erbjuda produktprover för testning).

Oavsett produkt vet vi hur den ska visas upp. Vi har lösningar tillverkade av olika material: fodrad kartong, skum, PVC, polypropylen etc. Vi väljer de mest lämpliga materialen för varje fall för att garantera dess hållbarhet.

Vi är också specialister på hållbara presentationssystem. Vi har tre MYTPLAST®-kvalitetsmärken (Mytplast, Mytplast eco och Mytplast eco Plus) som garanterar vårt engagemang för miljön.

Fördelar med att använda presentationsmaterial för kosmetika- och läkemedelssektorn

Det råder ingen tvekan om att både företagsidentitet och varumärkesimage är nyckelelement i alla företags kommunikationsstrategi. I det här fallet är den största fördelen med att använda presentationsmaterial för företag att skapa och främja en stark, enhetlig, professionell och modern företagsimage.

Alla presentationskit för prover kan anpassas genom att lägga till ytterligare information om proverna (komponenter, bruksanvisningar, tekniska specifikationer etc.), vilket gör det enklare för kunder och specifikatörer att klargöra alla sina tvivel. Naturligtvis kan de också anpassas med företagets företagsimage, vilket ger mervärde och stärker varumärkespositioneringen.

En annan fördel med presentationsboxarna för prover är att de innehåller och skyddar produkterna under säljteamets resor och dagliga användning.

Detta är en utmärkt försäljningsresurs, särskilt när det gäller enskilda produktprover, eftersom det gör det möjligt för förskrivare eller kunder att prova produkten innan de rekommenderar eller köper den. Även när det gäller fodral eller lådor av portföljtyp, perfekt för kampanjförpackningar.