OM OSS

På Mytplast är vi specialiserade på att designa och tillverka kundanpassade pärmar och provlådorpresentations-kit.

Vi skapar heltäckande, effektiva, tillförlitliga och innovativa lösningar som förbättrar våra kunders image vid presentationen av deras produkter och underlättar transport, användning och utställning av prover. Alla våra lådor och pärmar är av högsta kvalitet och miljövänliga för att visa upp dina produkter och framhäva deras kvaliteter.

Oavsett om du behöver arkivera dokument, visa egenskaperna och variationen hos dina produkter, förstärka ditt företags identitet eller lansera en kommunikationskampanj eller ett evenemang, hittar vi på Mytplast en personlig och kvalitativ lösning genom vår metod.

DATA BACKAR UPP OSS

På Mytplast kontrollerar vi hela tillverkningsprocessen för våra pärmar, provlådor och displayer, vilket gör att vi kan erbjuda lösningar som är anpassade till kunder från olika branscher och nationaliteter.

projekt genomförs årligen

länder där vi är verksamma

år på den internationella marknaden och erbjuder lösningar som är anpassade till varje land.

%

av våra kunder är villiga att arbeta med oss igen.

maskiner för olika tillämpningar med vilka vi kontrollerar hela tillverkningsprocessen.

Vår historia

Mytplast är ett familjeföretag som grundades av Marcial Paricio 1980 i Barcelona.

Vi har funnits på marknaden i mer än 40 år och utvecklat och tillverkat kreativa lösningar i skräddarsydda prover för olika sektorer.

Idag drivs företaget fortfarande av bröderna Paricio, grundarens söner; det har ett team med 28 yrkesverksamma och 3 500 m2 anläggningar där den fullständiga produktionsprocessen för varje projekt genomförs.

Vårt syfte

Vårt syfte är att vara det företag som varumärken litar på när de vill presentera sina produkter på ett innovativt och annorlunda sätt. Vi hjälper våra kunder att förbättra sin varumärkesimage genom helt kundanpassade, högkvalitativa och miljövänliga provpresentationer.

Våra värderingar

De värderingar som kännetecknar oss som företag och som präglar vart och ett av de projekt vi utför dagligen är:

Innovation

Exklusivitet

Effektivitet

Personlig anpassning

Tillförlitlighet

Hållbarhet

Kvalitet och hållbarhet

Vi garanterar kvalitet och hållbarhet i de projekt vi genomför tack vare våra åtaganden och certifikat.

ISO-CERTIFIERING

Vi prioriterar kvaliteten på våra lösningar. Därför har vi en kvalitetschef som övervakar hela produktionsprocessen i enlighet med ISO-standarder, samt godkännande av leverantörer för att säkerställa att de råvaror vi använder är av högsta kvalitet.

HÅLLBARHET

Vi försöker minska negativ påverkan på miljön genom att vidta åtgärder som inkluderar: rationell användning av resurser, förebyggande åtgärder mot föroreningar, efterlevnad av gällande miljöbestämmelser och spridning av miljöpolicyer bland vårt team, leverantörer och samarbetspartners.

MYTPLAST MILJÖMÄRKEN

Våra kvalitetsmärka: Mytplast eco och Mytplast eco Plus, visar att du samarbetar med en leverantör som tar ansvar för miljön.

Hållbarhetsmärke Mytplast Mytplast Eco Mytplast Eco Plus

Våra hållbarhetsmärke visar att dina provbox, pärmar och displayer uppfyller ditt företags hållbarhetsstandarder genom att identifiera användningen av miljövänliga material och processer.

I följande tabell beskriver vi vilken typ av material och processer vi använder beroende på vilken märkning du är mest intresserad av.

ECF (Elementary-Chlorine-Free) innebär att alla fibrer som papperet består av inte bleks med klor, en gas som är skadlig för miljön, utan med klordioxid.

PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) är en icke-statlig, oberoende, ideell, världsomspännande organisation som främjar ett hållbart skogsbruk för att uppnå en social, ekonomisk och miljömässig balans i skogarna. PEFC syftar till att säkerställa att världens skogar förvaltas på ett ansvarsfullt sätt och att deras många funktioner skyddas för nuvarande och framtida generationer.

FSC (Forest Stewardship Council) är en icke-statlig organisation för skogscertifiering och ackreditering som främjar ett hållbart, socialt fördelaktigt och ekonomiskt livskraftigt skogsbruk. FSC-märkningen intygar att papperet kommer från hållbart förvaltade skogar och med hänsyn till lokalbefolkningen.

% Återvunnet: Papper som delvis tillverkats av återvunna fibrer.

Tänk hållbart

Om du är intresserad av att genom dina prover visa att ditt företag är engagerat i hållbarhet, kontakta oss.