Sektorer
Produkter

Inredning och dekoration

Mappar och provböcker för inrednings- och dekorationsbranschen

På Mytplast är vi specialiserade på design och tillverkning av personliga provböcker och mappar för inrednings- och dekorationsbranschen. Vår 40-åriga erfarenhet inom inrednings- och dekorationssektorn ger oss omfattande kunskaper om egenskaperna hos de material som ska visas och om behoven och verksamheten hos de yrkesverksamma som använder provpresentationen och montrarna. Vi lyssnar på varje kund för att kunna anpassa oss till 100 % och erbjuda en lämplig och skräddarsydd lösning för provpresentation för alla varumärken inom inrednings- och dekorationssektorn.

Inredning och dekoration

Om du inte hittar din produkt i detta avsnitt av, kontakta våra tekniker för en skräddarsydd / individuel lösning

VARFÖR MYTPLAST?

Mer än 40 ars erfarenhet
Randig

MER ÄN 40 ÅRS ERFARENHET

ISO kvalitetscertifikat
Randig

ISO KVALITETSCERTIFIKAT

Hallbarhets markning
Randig

HÅLLBARHETS MÂRKNING

Teknisk avdeling
Randig

TEKNISK AVDELING

100% skräddarsydda och individuella lösningar
Randig

100% SKRÄDDARSYDDA OCH INDIVIDUELLA LÖSNINGAR

Typer av provpresentations-kit och mappar för inrednings- och dekorationssektorn

Under våra mer än 40 års erfarenhet har vi utvecklat presentationslösningar för specifika produkter inom inrednings- och dekorationssektorn. Vi designar och tillverkar skräddarsydda provpresentationssatser för dekorations- och inredningselement som färger, tapeter, trä, parkett, möbler, dörrar, vägglampor, handtag, knoppar, galgar, gardiner, mattor, klädsel etc. Från provböcker och mappar till lådor och olika presentationssystem, alla utformade så att du kan visa dina produkter på det mest imponerande sättet.

Vi är experter på olika presentationsformat: presentationsboxar för prover, tredubbla presentationsboxar för prover, presentationsfodral, presentationsboxar, individuella provboxar, provboxar med lådor, tredubbla presentationsmappar för prover, presentationsmappar för prover, presentationsboxar för färgprover, individuella provfodral, displayfodral, färgkartor och finish ... Och mer!

Vi har det perfekta alternativet för dig. Vi vet hur du ska visa upp din produkt.

Helt skräddarsydda provböcker för inrednings- och dekorationsbranschen

Vi har olika produktpresentationssystem för inrednings- och dekorationsbranschen. Vi tar hänsyn till varje produkts egenskaper och behov, hur lösningen kommer att användas och vem som kommer att använda den. På så sätt kan vi erbjuda helt skräddarsydda presentationssystem.

Inom inrednings- och dekorationssektorn är det viktigt att provet kan tas ut ur lådan, lådan eller montrarna, så att det kan tas med hem till kunden och de kan se hur det ser ut och hur det kan kombineras med andra dekorativa element i rummet. Det är mycket vanligt att hitta pantonera-typ provlådor för färger och prover av färger och texturer av möbler, textilier, etc.

I den här sektorn är det också mycket vanligt att använda presentationsställ för prover som står upprätt som displayer i fysiska butiker eller presentationsställ för prover av boktyp som främst används av yrkesverksamma inom sektorn.

Det bör också beaktas att detta är en sektor med ständiga renoveringar på grund av förändringar i trender och stilar. Det är därför det är viktigt att ha provböcker som alltid är uppdaterade.

Det finns provböcker som på grund av mängden och typen av produkt de innehåller kan vara mycket tunga, till exempel böcker av färgpapper, vilket är anledningen till att vi på Mytplast erbjuder lösningar i ett väskformat med handtag för enkel transport eller i enskilda lådor (till exempel tändsticksaskar för att bära elektriska apparater, strömbrytare, uttag ...).

Fördelar med att använda presentationsboxar för prover inom inrednings- och dekorationssektorn

Användningen av provböcker inom inrednings- och dekorationssektorn har inte bara flera fördelar utan är också absolut nödvändig. Ytbehandlingar och kvaliteter är en viktig aspekt i alla inrednings- och dekorationsprojekt. Kunderna vill och behöver veta exakt färg, struktur och finish på möbler, golv, tyger, väggbeklädnader ... Av denna anledning är provböcker för dekorations- och inredningsprodukter mycket användbara verktyg för att hjälpa kunderna att fatta beslut.

Detta är en fantastisk försäljningsresurs, särskilt när det gäller produkter och material för dekoration och inredning, eftersom kunderna kan se dem i butiken eller till och med ta hem dem före arbetet eller renoveringen för att välja den som bäst passar deras behov, vilket hjälper till att skapa en överblick.

Alla provböcker kan anpassas genom att lägga till ytterligare information om proverna (material, priser, mått, tekniska specifikationer etc.), vilket gör det lättare för kunderna att klargöra alla sina tvivel. Naturligtvis kan de också anpassas med företagets företagsimage, vilket ger mervärde och förstärker varumärkespositioneringen.

En annan fördel med presentationslådorna för prover är att de skyddar produkterna mot eventuell förlust eller skada. Perfekt för yrkesverksamma inom dekorations- och inredningssektorn som flyttar runt mycket.