Sektorer
Produkter

Byggande och boende

Mappar och exempel på presentationsmappar för byggsektorn

På Mytplast är vi specialiserade på design och tillverkning av prover och skräddarsydda mappar för byggsektorn. Vår 40-åriga erfarenhet inom byggsektorn ger oss omfattande kunskap om egenskaperna hos de material som ska visas och de behov och användningsområden som yrkesverksamma inom sektorn ger provböcker och displayer. Vi lyssnar på varje kund för att kunna anpassa oss till 100 % och erbjuda en lösning för provpresentation som är lämplig och skräddarsydd för alla varumärken inom byggsektorn.

Byggande och boende

Om du inte hittar din produkt i detta avsnitt av, kontakta våra tekniker för en skräddarsydd / individuel lösning

VARFÖR MYTPLAST?

Mer än 40 ars erfarenhet
Randig

MER ÄN 40 ÅRS ERFARENHET

ISO kvalitetscertifikat
Randig

ISO KVALITETSCERTIFIKAT

Hallbarhets markning
Randig

HÅLLBARHETS MÂRKNING

Teknisk avdeling
Randig

TEKNISK AVDELING

100% skräddarsydda och individuella lösningar
Randig

100% SKRÄDDARSYDDA OCH INDIVIDUELLA LÖSNINGAR

Typer av provpresentationer och mappar för byggsektorn

Med mer än 40 års erfarenhet har vi utvecklat presentationslösningar för specifika produkter inom byggbranschen. Vi designar och tillverkar skräddarsydda presentationssatser för byggmaterial som murbruk, keramik, aluminium, glas, isolering och för produkter och ytbehandlingar som fönster, profiler, vägglampor, handtag ... Från presentationssatser och mappar till lådor och olika presentationssystem, alla utformade så att du kan visa dina produkter på det mest slående sättet.

Vi designar och tillverkar provpresentationsväskor, tredubbla provpresentationsväskor, presentationsväskor, presentationslådor, individuella provlådor, provlådor med lådor, tredubbla provpresentationsmappar, provpresentationsmappar, pantonera färgprovpresentationsväskor, individuella provväskor, displayväskor, färgkartor och finish ... Och mer!

Vi har det perfekta alternativet för dig. Vi vet hur du ska visa upp din produkt

Produkter vi presenterar och material vi använder i byggsektorn

De byggprodukter och material vi har mest erfarenhet av är murbruk, keramik, golv och parkett, porslinsmaterial, fibercementprodukter för fasadbeklädnad, fasadbeklädnad av mineralkomposit, kakel, klinker, aluminiumplattor, tonat glas, dusch- och badväggsprover, natursten, aluminiumprofiler, marmor, etc.

Vi har olika produktpresentationssystem för byggsektorn som anpassar sig till varje produkts behov. Vi tar till exempel hänsyn till vikten på de produkter som ska visas, så när det gäller produkter som keramik, kakel, mikrocement eller murbruk föreslår vi montrar med mer motståndskraftiga material eller montrar av portföljtyp med hjul.

Vi tar också hänsyn till hur lösningen ska användas och vem som ska använda den, och föreslår därför provskåp av displaytyp om de ska placeras i butiker eller provskåp av lådtyp med möjlighet att ta ut enskilda prover om de behöver transporteras.

Oavsett produkt vet vi hur den ska exponeras. Vi har lösningar tillverkade av en mängd olika material: polypropylen, skum, POP, termoformad kartong, laminerad kartong, fodrad kartong, microflute-kartong, naturkartong etc. Vi väljer de mest lämpliga materialen för varje fall för att garantera dess hållbarhet.

Vi är också specialister på hållbara presentationssystem. Vi har tre MYTPLAST®-kvalitetsmärken (Mytplast, Mytplast eco och Mytplast eco Plus), som garanterar vårt engagemang för miljön.

Fördelar med att använda provböcker för byggsektorn

Användningen av provböcker inom bygg- och renoveringssektorn har många fördelar, bland annat att företagets image förbättras. En personlig provbok med företagets produkter förstärker företagets image och ger mervärde.

Kunderna kan bekvämt se byggprodukternas variation och egenskaper i detalj. De kan till och med röra vid proverna och ta med dem hem, vilket hjälper kunderna att skapa sig en överblick.

Detta är en fantastisk försäljningsresurs, särskilt när det gäller byggprodukter och material, eftersom det gör det möjligt för kunderna att se dem i butiken eller till och med på plats under byggandet för att välja den som bäst passar deras behov.

Provböcker kan också anpassas genom att lägga till ytterligare information om proverna (material, priser, mått, tekniska specifikationer etc.), vilket gör det lättare för kunderna att klargöra eventuella tvivel de kan ha.

En annan fördel med presentationskit för prover är naturligtvis att de skyddar produkterna mot eventuell förlust eller skada. Perfekt för de säljare inom bygg- och renoveringssektorn som reser mycket.