Sektorer
Produkter

Maskiner och VVS

Folder och provlådor för maskiner och hushållsapparater

På Mytplast är vi specialiserade på design och tillverkning av kundanpassade prover och mappar för maskin- och vitvarusektorn. Vår 40-åriga erfarenhet inom sektorn för maskiner och hushållsapparater ger oss omfattande kunskaper om egenskaperna hos de material som ska visas och om de behov och användningsområden som yrkesverksamma inom sektorn ger presentationsmapparna för prover. Vi lyssnar på varje kund för att kunna anpassa oss till 100 % och erbjuda en lösning för provpresentation som är lämplig och skräddarsydd för alla varumärken inom sektorn för maskiner och hushållsapparater.

Maskiner och VVS

Om du inte hittar din produkt i detta avsnitt av, kontakta våra tekniker för en skräddarsydd / individuel lösning

VARFÖR MYTPLAST?

Mer än 40 ars erfarenhet
Randig

MER ÄN 40 ÅRS ERFARENHET

ISO kvalitetscertifikat
Randig

ISO KVALITETSCERTIFIKAT

Hallbarhets markning
Randig

HÅLLBARHETS MÂRKNING

Teknisk avdeling
Randig

TEKNISK AVDELING

100% skräddarsydda och individuella lösningar
Randig

100% SKRÄDDARSYDDA OCH INDIVIDUELLA LÖSNINGAR

Typer av presentationsmaterial och mappar för maskin- och hushållsapparatssektorn

Under våra mer än 40 års erfarenhet av presentation av produktprover har vi utvecklat specifika lösningar för maskin- och hushållsapparatssektorn. Vi designar och tillverkar skräddarsydda lådor för presentation av prover för luftkonditioneringsprodukter som luftkonditionering, värme, radiatorer, ventilation, kranar och kontroller, och för komponenter till hushållsapparater som knappar, regulatorer, handtag, lås, strömbrytare etc. Från prover och lådor till mappar, förpackningar, fodral och olika presentationssystem, alla utformade så att du kan visa dina produkter på det mest professionella sättet, vilket underlättar arbetet för din säljpersonal.

Vi är specialister på olika presentationsformat för maskin- och hushållsapparatssektorn: presentationsaskar för prover, presentationsaskar, individuella tändsticksaskar, presentationsväskor för prover, presentationsmappar för prover, displayväskor, presentationsförpackningar för prover, väskor, presentationskit för prover, marknadsföringskit ... Och mycket mer!

Vi har det perfekta alternativet för dig. Vi vet hur du ska visa upp din produkt.

Produkter som vi presenterar och material som vi använder inom sektorn för maskiner och hushållsapparater

De produkter inom sektorn för maskiner och hushållsapparater som vi har mest erfarenhet av är stoppklockor, kopparrör, rör för luftkonditioneringssystem och hushållsapparater såsom resistorer, kablar, plattor, pluggar, knappar etc.

Det är viktigt att proverna är lätta att transportera, eftersom säljteamet behöver dem för sina besök på maskin- och apparatfabrikerna. I många fall är det också viktigt att provet kan tas ut så att kunden kan observera produkten i större detalj.

Det är också mycket vanligt inom denna sektor att använda displayställ eller provhållare som står upprätt som displayer i fysiska butiker, till exempel i järnaffärer.

Oavsett produkt så vet vi hur den ska exponeras. Vi har lösningar tillverkade av olika material: fodrad kartong, stansad microflute-kartong, POP, polypropylen, genomskinlig polypropylen, etc. Vi väljer de mest lämpliga materialen för varje fall för att garantera dess hållbarhet.

Fördelar med att använda prover för sektorn för maskiner och hushållsapparater

Användningen av provpresentationskit inom maskin- och vitvarusektorn har många fördelar, bland annat att det är en bra försäljningsresurs, eftersom kunderna bekvämt kan visualisera maskin- och vitvaruprodukternas variation och egenskaper i detalj.

Dessutom kan exempelböckerna anpassas genom att man lägger till ytterligare information om produkterna: material, priser, mått, användningsområden, tekniska specifikationer etc., vilket gör det lättare för kunderna att reda ut eventuella tvivel de kan ha.

En annan av de viktigaste fördelarna är att det förbättrar företagets image. En personlig provbok med företagets produkter förstärker företagsbilden och ger mervärde.

Naturligtvis tjänar presentationsboxar för prover också till att skydda produkter mot eventuell förlust eller skada. Perfekt för säljare inom maskin- och elapparatsbranschen som reser mycket.