Sektorer
Produkter

Publicering

Folder och provböcker för förlagsbranschen

Vi är specialister på design och tillverkning av provböcker och skräddarsydda mappar för förlagsbranschen. Tack vare vår mer än 40-åriga erfarenhet har vi omfattande kunskaper om egenskaperna hos det material som ska visas upp och om behoven och verksamheten hos de yrkesverksamma som använder provböcker och displayer inom förlagssektorn. Vi lyssnar på varje kund för att kunna anpassa oss till deras behov och erbjuda en lösning för presentation av prover som är lämplig och skräddarsydd för alla varumärken inom förlagsbranschen.

Publicering

Om du inte hittar din produkt i detta avsnitt av, kontakta våra tekniker för en skräddarsydd / individuel lösning

VARFÖR MYTPLAST?

Mer än 40 ars erfarenhet
Randig

MER ÄN 40 ÅRS ERFARENHET

ISO kvalitetscertifikat
Randig

ISO KVALITETSCERTIFIKAT

Hallbarhets markning
Randig

HÅLLBARHETS MÂRKNING

Teknisk avdeling
Randig

TEKNISK AVDELING

100% skräddarsydda och individuella lösningar
Randig

100% SKRÄDDARSYDDA OCH INDIVIDUELLA LÖSNINGAR

Typer av mappar för förlagsbranschen

På Mytplast har vi utvecklat specifika presentationslösningar för förlagsbranschen. Vi skapar skräddarsydda mappar, pärmar och fodral för kataloger, filer, tidskrifter, dossiers, pressmeddelanden, offerter, teknisk dokumentation riktad till olika branscher, utbildningsmaterial, pass, boardingkort eller annan typ av resedokumentation, välkomstpaket, dokumentation för banker, försäkringsbolag, offentliga organ etc.

Vi designar och tillverkar ringpärmar, ringpärmar med anpassad stängningsklaff, klassificerings- och delningsmappar, mappar med gummiband, kilmappar, talarstolsmappar, lådor med lock och botten för böcker, anteckningsböcker, bokfodral, undermappar av kartong, omslag, fodralomslag, mappomslag, bokomslag, menyhållare, portföljer, fodrade lådor med stängningsklaff, tidningsfodral ... Och mycket mer!

Vi har det perfekta alternativet för dig. Vi vet hur du ska visa upp din produkt.

Produkter vi presenterar och material vi använder i mappar, pärmar och omslag för förlagsbranschen

Vi har olika presentationssystem för förlagssektorn. I det här fallet är det främst företagsmappar, pärmar och omslag som syftar till att förstärka företagets image, eftersom de är 100% anpassningsbara.

De används för att förvara och arkivera dokument, vilket är anledningen till att de är mycket efterfrågade i skolor, universitet, akademier, kongresser och mässor i alla typer av branscher. Det som är mest uppskattat med mappar, pärmar och omslag är därför deras praktiska egenskaper och den varumärkesimage de ger. Oavsett företagets verksamhet är det viktigt att överföra en professionell, kvalitet och enhetlig bild för att positionera sig i konsumentens eller kundens sinne.

Oavsett produkt vet vi hur den ska visas. Vi har lösningar tillverkade av olika material: kartong, återvunnen kartong, fodrad kartong, laminerad kompakt kartong, kraftpapper, kartong, polypropylen, plast, PVC, etc. Vi väljer de mest lämpliga materialen för varje fall för att garantera dess hållbarhet.

Vi är också specialister på hållbara presentationssystem. Vi har tre MYTPLAST®-kvalitetsmärken (Mytplast, Mytplast eco och Mytplast eco Plus) som garanterar vårt engagemang för miljön.

Fördelar med att använda mappar, pärmar och hylsor för förlagssektorn

Det råder ingen tvekan om att både företagsidentitet och varumärkesimage är nyckelelement i alla företags kommunikationsstrategi. I det här fallet är den största fördelen med att använda mappar, pärmar och fodral för företag att skapa och främja en stark, enhetlig, professionell och modern företagsimage.

I den dagliga driften av företag och vid speciella tillfällen som mässor och kongresser behöver säljteamet och representanter grafiskt material som kataloger eller presentationer att erbjuda till potentiella kunder. För att kunna leverera dessa dokument är det viktigt att ha mappar, arkivskåp och hylsor som är personifierade med företagets image. Detta är utan tvekan det bästa introduktionsbrevet för ett företag.

En annan fördel med mappar, pärmar och fodral är att de innehåller och skyddar dokument från eventuell förlust eller skada. Även kunder kan använda dem i framtiden för personligt bruk, eftersom de är användbara föremål som används dagligen.